Kerstvakantie 2015

Kerstvakantie in winterse sferen

 

Het thema Winter hadden we eigenlijk beter kunnen omruilen met het voorjaar, gezien de warme temperaturen in de kerstvakantieJ. Gelukkig kunnen we aan de temperatuur niets veranderen, maar we hebben wel invloed op afwisselende BSO vakantieactiviteiten. En afwisselend was het zeker!

De Muziekmees kwam op bezoek bij alle BSO locaties met diverse instrumenten. Wat een gezellige sfeer gaf dit. Naast de muziek zijn de locaties ook creatief bezig geweest met het maken van een “winterse lunch” , deze lunch varieerde van hutspot tot soep en heerlijke broodjes. Elke BSO locatie gaf hier zijn eigen draai aan. Het roosteren van marshmallows op een echt vuurtje is natuurlijk ook super stoer! Kunstenaar Masja Pakvis heeft samen met de kinderen een ijspaleis en ijskastelen gebouwd. In  gymzaal Oudeland had Jeffrey Boers van Pure Athletics een geweldig hindernisparcours neergezet. Iedereen kon hier lekker zijn of haar energie in kwijt. Als afsluiter van de kerstvakantie werden er kerstkoekjes en of kerstcakejes gebakken.

De kinderen van de Upstairs en Carr.groep hebben i.p.v. sneeuwballen gooien maar bowlingballen gegooid bij de bowlingbaan in Kijkduin en zijn gaan snorkelen bij het zwembad.

Deze vakantie was heel kort maar zeer geslaagd! We kijken alweer uit naar de volgende vakantie bij Okidoki!