Vliegerfeest bij De Hoogvlieger

Vliegerfeest - Basisschool De Hoogvlieger

Hoogeland, Naaldwijk - In de Naaldwijkse wijk Hoogeland komt een nieuwe school met een vernieuwende aanpak. Onlangs werd de naam van de nieuwe school onthuld: De Hoogvlieger. Om de bevlogen samenwerking in opvang en basisonderwijs feestelijk te introduceren organiseert De Hoogvlieger op woensdag 23 juni een vliegerfeestje op de plek waar de tijdelijk bouw komt. Zo kunnen ouders en kinderen van twee tot vier jaar kennismaken met het enthousiaste opvang- en schoolteam en samen een mooie vlieger knutselen.

De Hoogvlieger start na de zomervakantie met een tijdelijke locatie en zal in 2023 intrek nemen in een modern, spiksplinternieuw schoolgebouw. Met het aanbod in opvang en onderwijs, combineert De Hoogvlieger het beste van twee werelden voor zowel kinderen als ouders. Voor ouders is de combinatie van kinderopvang, buitenschoolse opvang en onderwijs heel praktisch en voor de kinderen biedt het een vertrouwde en inspirerende omgeving om te ontdekken, samen op te groeien, plezier te hebben en te ontwikkelen.

Zowel werkende als niet-werkende ouders met jonge kinderen kunnen al een plekje reserveren op De Hoogvlieger. De tijdelijke locatie zal kleinschalig en daardoor extra persoonlijk zijn. Kinderen van twee tot en met vier jaar zijn welkom voor de peuteropvang, onderwijs en BSO.

Aanmelden vliegerfeest

Op 23 juni zullen we een vliegerfeest houden op de plek waar de tijdelijke bouw komt van De Hoogvlieger. Kinderen in de leeftijd 2 tot 4 jaar kunnen met hun ouder komen om een vlieger te kleuren. Deze vlieger mogen ze natuurlijk meenemen om een keer samen met hun ouders hoog de lucht in te laten gaan.Om alle coronaregels in acht te nemen, kunnen we niet meer dan 10 kinderen per tijdsslot ontvangen. De kinderen krijgen dan een vlieger, die ze met textielstiften kunnen versieren. 

Vindt u het leuk kennis te maken met De Hoogvlieger en met uw kind een mooie zomervlieger te knutselen op woensdagmiddag 23 juni? Meld u dan aan via www.de-hoogvlieger.nl. Zo kan de aanloop geheel coronaproof in tijdsslots over de middag verdeeld worden.

Tijdens het vliegerfeest kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden en u extra informatie meegeven. 

Wanneer u aangeeft welke tijden u uitkomen, krijgt u van ons een email waarin de tijd staat die u is toegekend. Wees er snel bij,want vol=vol!

Wij kijken uit naar u komst!