Activiteiten 4-12 jaar

leuke idee├źn voor BSO kinderen

Waar de kinderen normaal uit school naar de BSO komen om te spelen en mee te doen met de aangeboden activiteiten, doen zij dat nu voornamelijk thuis of op andere plekken waar zij in kleine groepen opgevangen worden. Naast het schoolwerk is er natuurlijk ook tijd voor plezier. Het vraagt om een hoop creativiteit en flexibiliteit om steeds weer van alles te verzinnen. Wij willen u onder andere op deze manier een beetje op weg helpen, om u zo op wat extra ideeën te brengen.

Bij Okidoki staat “ontdek het talent dat je bent centraal”, vandaar dat wij op de BSO wisselende activiteiten aanbieden uit de activiteiten schijf van vijf. Wij proberen de kinderen uit te dagen om aan verschillende activiteiten mee te doen om ze zo te laten ontdekken waar hun talenten liggen. Dit activiteiten boekje staat dan ook vol met activiteiten uit de verschillende gebieden, zodat er voor iedereen iets uitdagends tussen zit.

Veel plezier met de activiteiten

Team Okidoki

Download

Vogels spotten vanuit huis

Om vogels te spotten hoef je niet altijd naar een natuurgebied of bos in de buurt, het kan ook vanuit huis! Met dit pakket ben je goed voorbereid om verschillende vogels vanaf de bank of eettafel te kunnen spotten en een echte soortenkenner te worden! Daag elkaar uit: wie ziet de meeste soorten?

De muziekschool heeft er wat op gevonden. Meester Casper, meester Kevin, juf Rianne en nog veel meer muziekdocenten komen bij je thuis via de nieuwe website:

www.muziekmeestersonline.nl

Ook bij de bibliotheek kunt u online terecht.

https://0-6.jeugdbibliotheek.nl/lezen/voorleesfilmpjes.html

Beleef de natuur thuis met IVN

Van natuurlessen over de bij via ZOOM tot dagelijkse #groenomtedoen doe-tips: IVN brengt óók in de tijd van corona natuur dichterbij. Ontdek al onze initiatieven, projecten en campagnes voor kinderen, ouders, leerkrachten en kinderopvang in het overzicht.

Van zaadje tot slaatje

Kweek in een paar weken tijd je eigen slaatje! Meedoen kan thuis, in je achtertuin, op het balkon of zelfs voor de vensterbank. Elke maandag verschijnt een moestuinfilmpje om je op weg te helpen en elke donderdag beantwoorden we al je moestuin vragen. Met weinig kosten werk je toe naar je eigen maaltje. Doe je ook mee?