BSO Basis groep 1 t/m 4:

Groep 1 t/m 3/4*: de jongste kinderen BSO BASIS

Voor het eerst naar de basisschool én de buitenschoolse opvang, dat is een grote verandering in het leven van uw kind. Daarom vangen wij de jongste kinderen op in een rustige en veilige omgeving, bij voorkeur in of vlakbij school. Hier spelen zij in hun eigen vaste groep. Ze kunnen er bijvoorbeeld lekker buiten spelen, tikkertje doen, knutselen, met kapla, lego of de knikkerbaan spelen.

*Per school kan de indeling aangepast zijn aan de mogelijkheden per locatie. Op de pagina van de locaties kunt u de juiste indeling zien.

Ontdek wat je leuk vindt

Lekker spelen en actief zijn. Op een leuke manier je vrije tijd besteden en ontdekken wat je leuk vindt, dat kan bij Okidoki.

Activiteitencarrousel

Zowel in schoolweken als in vakanties bieden we tal van activiteiten. Onze activiteitencoördinator zorgt er -  samen met de pedagogisch medewerkers van de locaties - voor dat er dagelijks een keuze is waar kinderen aan mee mogen doen als ze daar zin in hebben. Regelmatig bieden we workshops aan.

Buitengroep De Strandjutters

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de buitengroep, die vanuit onze vaste locatie Spinel 19, 's-Gravenzande, op maandag, dinsdag en donderdag de natuur intrekt.

Buitengroep De Strandjutters: opvang vanaf 7 jaar en in bezit van een zwemdiploma.