Binnenkort: De boekfiets!

De Boekfiets maakt (voor)lezen nog leuker!

De Boekfiets komt eraan! Binnenkort starten we bij Okidoki met de Boekfiets. Een gezamenlijk initiatief met Stichting Kwest. 

De Boekfiets is een herkenbare bakfiets. De fiets is uitgerust met een complete inventaris van boeken, knuffels, spelletjes, tekenspullen en een geluidsinstallatie. De Boekfietsers lezen voor met behulp van een vertelkastje en doen taalspelletje met kinderen én ouders. Zo brengen we het (voor)leesplezier letterlijk naar kinderen en ouders toe.

De Boekfiets rijdt om de week uit naar onze locaties. We starten in Naaldwijk en 's-Gravenzande en hopen later dit uit te kunnen breiden naar onze andere kernen. Ook hopen we speeltuinen en parken te kunnen bezoeken. Boekfietsmedewerkers, de boekfietsers, kunnen dan binnen en buiten voorlezen bij De Boekfiets.

Naast vaste locaties waar De Boekfiets langskomt, kunnen we op verzoek ook ritjes maken naar andere locaties. Denk bijvoorbeeld aan evenementen.

Proefritjes

In de week van 13 september maken we de eerste (proef)ritjes. Op maandag 4 oktober trappen we het project Boekfiets, samen met Kwest, officieel af!

Ook genieten van de Boekfiets?

Weten wanneer de boekfiets waar naartoe gaat? Wanneer de activiteiten bekend zijn zullen deze zo snel mogelijk hier worden gepubliceerd. Houdt de website in de gaten!

Wij kijken uit naar de komst van onze Boekfiets!