BSO Kon. Julianaweg 59a

Welkom!

Welkom op onze  BSO locatie Koningin Julianaweg 59a!

Fotoimpressie Kon.Julianaweg 59a

Koninging Julianaweg  5.jpg
Koninging Julianaweg  3.jpg
Koninging Julianaweg  6.jpg
Koninging Julianaweg 7.jpg
Koninging Julianaweg  8.jpg
Koninging Julianaweg 10.jpg
Koninging Julianaweg 9.jpg
Koninging Julianaweg 11.jpg

De groepen

De Koningin Julianaweg is open van maandag t/m vrijdag en is 52 weken per jaar geopend. Op feestdagen zijn wij gesloten. Deze locatie biedt opvang aan

  • BSO Carrousel op maandag, dinsdag en donderdag
  • BSO Coole Kikkers op maandag, dinsdag en donderdag

De BSO carrouselgroep op deze locatie bestaat uit kinderen van groep 3/4 t/m 8 van de basisscholen Prins Willem Alexander; De Wegwijzer; Driekleur Wilhelmina; Eben Haëzer; Basisschool Blink en Bijzonder Onderwijs.

Op woensdag worden NSO-kinderen van alle locaties van Okidoki ‘s-Gravenzande waar NSO wordt aangeboden opgevangen op locatie Koningin Julianaweg 59a.

Op vrijdag de kinderen van groep 1 t/m groep 4 van de scholen; PWA, Wegwijzer en Driekleur Wilhelmina. Vanaf groep 4 komen alle kinderen van alle locaties naar de Carrouselgroep. Zie voor verdere informatie de locatiebeschrijving. 

Vervoer

Alle kinderen worden door onze medewerkers van hun school opgehaald. Afhankelijk van de afstand gebeurt dit lopend, of met een van de Okidoki busjes.

Een dagje spelen bij de buitenschoolse opvang

BSO Basis

Een sfeervolle groepsruimte en vaste pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen ontspannen kunnen spelen. Er is een aparte knutselruimte en een kleine ruimte om je even terug te kunnen trekken met een boekje op de bank. Er is veel bouwmateriaal, zoals kapla, knex, lego e.d. Voor de kinderen van BSO Basis bieden we de veiligheid van de eigen groep, waar ze kunnen vrijspelen, knutselen, ontspannen met een boekje of buiten spelen onder leiding van de pedagogisch medewerker.

BSO Carrousel

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we een tal van activiteiten, waaruit de kinderen van BSO Carrousel zelf mogen kiezen. In het atelier is dagelijks een kunstenaar, die de kinderen allerlei technieken laat uitproberen. In het technieklokaal is ruimte voor allerlei ontdekkingen. Regelmatig bakken de kinderen heerlijke hapjes. Wekelijks komt een sportdocent om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Maar de kinderen mogen kiezen. Dus als ze gewoon lekker zelf binnen of buiten willen spelen dan is dat ook goed. De kinderen zijn geheel vrij in hun keuze.

Opvang op woensdag -en vrijdagmiddag

Op woensdag -en vrijdagmiddag worden kinderen van alle locaties opgevangen op de Koningin Julianaweg 59a. Door de aanwezigheid van een atelier en techniekruimte en keuken kunnen we de kinderen een diversiteit aan activiteiten aanbieden.

Buiten spelen

Een ruime, omheinde buitenspeelplaats biedt ruimte aan kinderen van alle leeftijden.
Gedeeltelijk is het plein ‘natuurlijk’ ingericht met een wilgen wigwam, een moestuintje met fruitbomen. Er staat ook een prachtige Pipowagen en er is een veranda met gezellige picknicktafels. Daarnaast is er veel ruimte om met skelters e.d. te rijden, te voetballen, enz. Ook van het schoolplein bij de naburige basisschool De Driekleur maken we regelmatig gebruik.

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse Opvang Kon.Julianaweg 59a: BSO Kon.Julianaweg 59a

Koningin Julianaweg

Kon. Julianaweg 59a
2691 GC 's-Gravenzande
T. 0174-422902 of 06-19043612
E. info@okidoki-kdv.nl
Leidinggevende: Leonie Waanders
Email: lwaanders@okidoki-kdv.nl
LRK nummer buitenschoolse opvang 274088678

Routebeschrijving

Openingstijden

Locatie Koningin Julianaweg is geopend van maandag t/m vrijdag.

Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 – 18.00 uur.
Op woensdag en vrijdag  van 12.00-18.00 uur
In de schoolvakanties van 7.30 – 18.00 uur.
 

Leonie Waanders Meer over Leonie Waanders

Downloads locatie Kon. Julianaweg 59a

Terug

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie Koningin Julianaweg? Neem dan contact op met de leidinggevende van deze locatie.