De Hoogvlieger - Naaldwijk

Welkom bij De Hoogvlieger. 

Sinds oktober 2021 bieden wij opvang aan in de tijdelijke bouw van basisschool De Hoogvlieger, gevestigd in de wijk Hoogeland in Naaldwijk.

Kinderen kunnen bij locatie De Hoogvlieger terecht voor:

• (gesubsidieerde)peuteropvang 2-4 jaar
• buitenschoolse opvang 4-12 jaar

In 2023 zal de de oplevering van het nieuwe schoolgebouw plaatsvinden. Beide gebouwen bevinden zich in de kindvriendelijke wijk "Hoogeland". U kunt deze school vinden in een veilige omgeving die lopend, op de fiets en met de auto goed te bereiken is. Bij De Hoogvlieger kan uw kind zich van 07.30 tot 18.00 uur op alle gebieden ontplooien en zo opgroeien tot een persoonlijkheid met veel kennis, zelfvertrouwen en respect voor anderen. Kinderopvang en school gaan naadloos in elkaar over. 

Meer informatie kunt u terugvinden op de website van de Hoogvlieger: https://www.de-hoogvlieger.nl/ 

Een ochtendje spelen bij de peuteropvang

Elke ochtend spelen er maximaal 16 kinderen in de peutergroep. Spelenderwijs schenken we aandacht aan alle ontwikkelingsgebieden. Elke maand is er een aansprekend thema uit ons programma ‘Ben ik in beeld’/ Uk en Puk. Hieraan worden alle activiteiten gekoppeld. Om een kind goed te begeleiden van peuter naar kleuter werken we samen met de basisschool.

Voor alle groepen geldt dat we ervoor zorgen dat de kinderen de ruimte hebben om goed te bewegen, te ontdekken en hun mogelijkheden te verkennen. Ook leren de kinderen om te gaan met andere kinderen: ze bouwen onderlinge contacten op.

Onze (gesubsidieerde)peuteropvang heeft de beschikking over een gezellig ingerichte ruimte met aansprekende hoeken, ruimte om te knutselen en spelletjes te doen.

Op het schoolplein hebben de kinderen voldoende ruimte om te rennen, rijden, spelen met zand en ander materiaal.

Een middag bij de BSO

Kinderopvangorganisatie Okidoki biedt buitenschoolse opvang binnen de school. De BSO is kleinschalig en huiselijk en heeft plek voor maximaal 20 kinderen per dag van basisschool De Hoogvlieger.

Bij de BSO kunnen kinderen na schooltijd en in de vakanties heerlijk spelen in de groepsruimte of buiten. De activiteiten lopen zeer uiteen. Het ene kind zoekt de rust op en pakt een boek. Een ander kind wil niks liever dan zijn of haar energie buiten kwijt met bijvoorbeeld een bal. Naast de vrije keuze van het kind bieden we ook tal van activiteiten aan op gebied van sport en spel, creativiteit, koken, etc. het vakantieprogramma van Okidoki staat bekend om haar diversiteit aan activiteit.

De Hoogvlieger
Hoogwerf 9, 2671 MJ
2671 MJ Naaldwijk
T: 0174 - 441510
E: info@okidoki-kdv.nl
leidinggevende: Monique Wolf
E: mwolf@okidoki-kdv.nl
LRK nummer peuteropvang: 159199220
LRK nummer buitenschoolse opvang: 243682153

Openingstijden

(Gesubsidieerde) peuteropvang
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 14.00 uur

Buitenschoolse opvang
VSO 07.30 – 08.30 uur
NSO 14.00 – 18.00 uur
VAK 12 dagen per kalenderjaar 08.30 – 18.00 uur

Meer over Monique Wolf

GGD Rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang De Hoogvlieger: PO De Hoogvlieger

Buitenschoolse Opvang De Hoogvlieger: BSO De Hoogvlieger