Een prachtig fotoboek

Beste ouders,

Tijdens de plaatsing van uw kind maakt u gebruik van de OuderApp Konnect. Via deze weg willen wij u attenderen op een extra en geheel vrijblijvende service die sinds kort door Konnect, in samenwerking met Van Madelief wordt aangeboden:

Van Madelief - fotoboek

Uw kind maakt van alles mee bij de kinderopvang. Deze momenten hebben de pedagogisch medewerkers de afgelopen jaren vastgelegd op foto’s in de OuderApp. Deze foto’s kunt u vanaf nu bewaren in een prachtig fotoboek samengesteld door Van Madelief, zodat deze prachtige herinneringen bewaard blijven. Leuk voor nu om samen door te bladeren, maar ook leuk voor later als ze groot zijn. Bekijk hier de video.

Wat kost het?

Een hardcover A4 fotoboek van 24 pagina’s kost €31,50. U kunt het fotoboek nog aanvullen met extra pagina’s en foto’s. Per pagina komt er €0,50 bij.

Deze service wordt aangeboden vanuit Konnect en staat los van Okidoki. Voor extra uitleg of vragen kunt u mailen naar Van Madelief via info@vanmadelief.nl.

Hoe werkt het?

Ga naar de OuderApp of het Ouderportaal en klik onder Albums op “fotoboek maken”. Vervolgens logt u in op www.vanmadelief.nl op een Tablet of Laptop om uw fotoboek heel eenvoudig te kunnen bewerken. Zodra u het fotoboek heeft besteld, wordt deze binnen 5 dagen thuis afgeleverd.