Fieperdefiep Festival

Bezoekt uw peuter Okidoki?

Voordelig naar het FIEPERDEPIEP FESTIVAL  in de Naald!

WestlandTheater De Naald en Okidoki hebben de handen ineen geslagen: samen zouden we het ontzettend leuk vinden om u en uw kinderen te mogen verwelkomen in de Naald. Voor uw kind misschien wel de allereerste kennismaking met theater. Hoe leuk is dat! Daarom nodigen De Naald en Okidoki u uit om op zondagmiddag 13 november met uw kind(eren) naar het Fieperdepiep Festival te komen.

Op deze dag kunt u kiezen uit 2 voorstellingen: Pim & Pom (3+) om 14.00 uur of Fiep Fiep Vogeltje (2+) om 14.30 uur. Een kaartje voor een voorstelling kost normaal gesproken € 12,50. De Naald en Okidoki bieden deze u voor slechts € 7,50 p.p. aan.
Rondom de voorstelling is de foyer van De Naald een kleurrijke belevingswereld, geïnspireerd op het werk van tekenares Fiep Westendorp. Een toegangskaartje voor één van de voorstellingen biedt toegang tot het hele festival en de Fiepbus (3+)!

Lijkt u dit een leuk uitstapje? Reserveren graag via reserveringen@westlandtheater.nl onder vermelding van Okidoki, uw NAW gegevens, het aantal kaarten en de voorstelling. Vol = vol.