Fotoimpressie BSO herfstvakantie

De BSO naar ‘Bungalowpark Okidoki’ in de herfstvakantie!

 

Het animatieteam van Okidoki heeft leuke activiteiten bedacht voor deze week. Natuurlijk kan een bezoek aan het bos niet ontbreken in de herfst! Daar zochten de kinderen van alles wat het bos biedt om later mee te kunnen knutselen. Een potje bowlen hoort er bij op een bungalowpark. Gezellig een filmpje kijken in de eigen bioscoop was daarna een heerlijk rustpunt. En een uitje naar een indoorspeeltuin is natuurlijk helemaal leuk. Dat kon in de Westlandhal bij het Crazy Spring Paradijs.
Op donderdag verzorgde het animatieteam een ‘heel-Okidoki-bakt-dag’.  We deden mee aan het landelijke initiatief om cupcakes te versieren en te verkopen aan ouders. De opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen. Rond de 150 kinderen hebben hun beste beentje voor gezet. De opbrengst bedroeg maar liefst € 280.
Daarna bezochten ze de minikermis in de Westlandhal. Daar was een stormbaan, een rodeostier, konden de kinderen ballonvouwen, geschminkt worden, enz.
De week werd creatief afgesloten onder leiding van Masja Pakvis. Met de eerder gezochte herfstspulletjes zijn leuke knutsels en mooie raamstickers gemaakt. Dit alles afgewisseld met een ouwerwets gezellig potje Bingo.

Wat waren het leuke dagen bij Bungalowpark Okidoki. Het animatieteam heeft goed zijn best gedaan!

 

 

fotoimpressie BSO herfstvakantie 2016

cupcakes keuken wag..JPG
cupcakes.jpg
groepje bakkers.jpg
groepsfoto op wortels.jpg
kinderen bowling groepje.jpg
kinderen met circels.JPG
kinderen op stronk.jpg
kinderen ponchos.JPG
meisjes bakken.JPG
snoep happen  graag zonder leidster.jpg
20161020_111948.jpg
20161020_142437.jpg
IMG_6695.JPG