Kwaliteit

Kinderopvang met oog voor kwaliteit

Ouders vertrouwen hun kinderen aan ons toe. Dat is een hele verantwoordelijkheid en daarom willen wij veiligheid en kwaliteit garanderen. Wij zijn dan ook trots op de positieve rapporten die de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) over onze locaties heeft opgesteld.

 

 

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, maken we gebruik van kwaliteitshandboeken waarin alle protocollen zijn vastgelegd. De NCKO Kwaliteitsmonitor 0-4 wordt ingezet om te zorgen voor een pedagogisch verantwoorde leefomgeving. NCKO staat voor Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek. Daarnaast werken we met Verbetermeter om de oudertevredenheid in kaart te brengen.

Zo werken we eraan dat Okidoki:

  • De zaken intern goed op orde heeft;
  • De klant principieel centraal stelt;
  • Betrouwbare resultaten kan presenteren;
  • Voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg en de dienstverlening.

Wij zijn altijd blij met uw suggesties en feedback. Wat vindt u goed van onze opvang  en waar kunnen we misschien nog meer in verbeteren.

U kunt uw opmerkingen of verbetersuggesties altijd kwijt via de Verbetermeter: hier  kunt u  te allen tijde aangeven wat uw verbeterpunten zijn of wat uw positieve feedback is. En uiteraard is de leidinggevende van de locatie altijd bereikbaar voor uw feedback. Natuurlijk heeft Okidoki ook een  klachtenbeleid in te zien bij ‘downloads klachtenbeleid’.