BSO Upst@irs, Kon. Julianaweg 154a

Welkom!

Welkom op onze BSO locatie Upst@irs.

In deze buitenschoolse opvang locatie vangen wij kinderen op van groep 5 t/m 8.

De voormalige kantine van de ’s-Gravenzandse Voetbalvereninging is sfeervol ingericht en biedt ruimte voor de opvang van 3 groepen buitenschoolse opvang. De locatie is te vinden op het Juliana Sportpark. We maken dan ook volop gebruik van de sportvelden.

Fotoimpressie Upst@irs

Okidoki upstairs 003.JPG
Upstairs2.jpg
Upstairs4.jpg
Upstairs5.jpg
Upstairs6.jpg
Sport.jpg

De groepen

Vanaf augustus 2017 vangen we bij Upst@irs kinderen op van groep 5 t/m 8 van diverse scholen uit 's-Gravenzande, te weten:
OBS De Driekleur/Dalton
CBS De Kameleon

Een dagje spelen bij de buitenschoolse opvang

In deze groep is er veel keuze in de manier waarop kinderen hun vrije tijd kunnen doorbrengen. Even tot rust komen kan in de gezellige woonkamer, waar ze lekker kunnen kletsen en lezen, tv kijken of gamen. Voor wie wat meer activiteit wil, zijn er in de groepsruimte tafelvoetbal, tafeltennis en poolbiljart.

Lichte maaltijd voor kinderen die gaan sporten
Daarnaast is er een ruime woonkeuken, waar de kinderen zelf heerlijk aan de slag kunnen. Eerst kokkerellen en dan gezellig samen eten. Wij koken op de maandag, dinsdag en donderdag ook een lichte maaltijd voor de kinderen die moeten sporten. Er hoeft op deze manier thuis niet gehaast te worden en de kinderen kunnen met een gevulde buik lekker gaan sporten.

Huiswerk
In de computerruimte spelen de kinderen - gedoseerd - computerspelletjes. Bovendien biedt onze ruimte ook de mogelijkheid om er in alle rust huiswerk te maken, zodat dit niet 's-avonds thuis nog gedaan hoeft te worden.

Activiteiten
Naast de verschillende activiteiten die aangeboden worden, zoals sport, kunst en koken, hebben de kinderen de mogelijkheid om zelf binnen en buiten eigen activiteiten te ondernemen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie Upst@irs, neem dan contact op met de leidinggevende van deze locatie.

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse Opvang Upst@irs: BSO Upstairs

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie Upst@irs, neem dan contact op met de leidinggevende van deze locatie.

Upst@irs

Kon. Julianaweg 154A
2691 GH 's-Gravenzande
T. 0174-416238
E. info@okidoki-kdv.nl
E. BSO upstairs@okidoki-kdv.nl
LRK nummer buitenschoolse opvang 373351902
Leidinggevende: Rebecca van Staalduinen
Email: rstaalduinen@okidoki-kdv.nl

Routebeschrijving

Openingstijden

De buitenschoolse opvang is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 14.30 - 18.00 uur.  In de schoolvakanties van 7.30 - 18.00 uur.
Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag worden de kinderen van alle basisscholen in ’s-Gravenzande opgevangen op onze BSO-locatie Koningin Julianaweg 59a. De kinderen worden uit school opgehaald.

 

Rebecca van Staalduinen Meer over Rebecca van Staalduinen