Boelhouwerstraat

Welkom!

Welkom op onze locatie Boelhouwerstraat. Deze locatie is eind 2012 volledig gerenoveerd en is onderdeel van Brede Buurt School CBS De Kameleon. Hier vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 – 12 jaar.

Fotoimpressie Boelhouwerstraat

PB290048.JPG
PB290039.JPG
PB290050.JPG
PB290046.JPG
PB290056.JPG
IMG-20171022-WA0003.jpg

De groepen

Wij bieden op deze locatie kinderopvang, peuteropvang / peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en vakantieopvang, te weten:

Kinderopvang 0–4 jaar                                          
(Gesubsidieerde) Peuteropvang  2-4 jaar
Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

De groep kinderopvang is gevestigd in een knusse ruimte. De peuteropvang is gevestigd in het speellokaal van de school. Onze buitenschoolse opvang maakt gebruik van een aparte activiteitenruimte in het gebouw.

Een dagje spelen bij de kinderopvang

Kinderopvang Boelhouwerstraat is onderdeel van Brede Buurtschool De Kameleon. Samen met de school, Vitis Welzijn, de Bibliotheek en Fun&Fit vormen wij een eenheid die inspeelt op de behoefte van de kinderen en ouders uit de Heenweg en omgeving.

Ook op deze kinderopvanglocatie vindt u een fijne omgeving voor uw baby, een plek waar uw peuter lekker kan spelen met andere kinderen. In onze sfeervolle groepen zijn uitdagende speelhoeken en is er voldoende ruimte om heerlijk te bewegen, een spelletje te spelen of te knutselen.

Ons kinderdagverblijf en onze peuteropvang / peuterspeelzaal beschikken over een knusse, frisse ruimte met een eigen buitenruimte. Zo kunnen de kinderen ongestoord binnen of buiten spelen.

De 3+groep maakt gebruik van een speciaal hiervoor ingericht gedeelte van het speellokaal.

Een ochtendje spelen bij de peuteropvang

De peuteropvang is gevestigd in het speellokaal van de school. Bij de (gesubsidieerde) peuteropvang spelen maximaal 16 kinderen in de peutergroep. Spelenderwijs schenken we aandacht aan alle ontwikkelingsgebieden.

Elke maand is er een aansprekend thema uit ons programma ‘Ben ik in beeld’. Hieraan worden alle activiteiten gekoppeld. Om een kind goed te begeleiden van peuter naar kleuter werken we samen met CBS De Kameleon.

Voor alle groepen geldt dat we ervoor zorgen dat de kinderen de ruimte hebben om goed te bewegen, te ontdekken en hun mogelijkheden te verkennen. Ook leren de kinderen om te gaan met andere kinderen: ze bouwen onderlinge contacten op.

Een dagje spelen bij de buitenschoolse opvang

Onze buitenschoolse opvang heeft een eigen activiteitenruimte. Er is volop ruimte om vrij te spelen, samen spelletjes te doen, of te koken. Ook buiten is er volop ruimte om te spelen of heerlijk op stap te gaan naar bv. het Staelduinse Bos.

Boelhouwerstraat

Boelhouwerstraat 1
2691 LR 's-Gravenzande - Heenweg
T. 0174-870127
E. info@okidoki-kdv.nl
leidinggevende: Kirsten van den Ende
Email: kende@okidoki-kdv.nl
LRK nummer dagopvang 825807426
LRK nummer buitenschoolse opvang 183846977
LRK nummer peuteropvang 825807426

Routebeschrijving

Openingstijden

Hele dagopvang: alle werkdagen
07.30 – 18.00 uur
Halve dagopvang: alle werkdagen
07.30-13.00 uur
12.30-18.00 uur

(Gesubsidieerde) peuteropvang:
8.15-12.15 uur alle werkdagen

Buitenschoolse opvang:
einde schooltijd tot 18.00 uur en in vakanties van 7.30-18.00 uur op alle werkdagen

Kirsten van den Ende Meer over Kirsten van den Ende

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang en Peuteropvang Boelhouwerstraaat:KDV/PO Boelhouwerstraat

Buitenschoolse Opvang: BSO Boelhouwerstraat

 

Downloads locatie Boelhouwerstraat

Terug

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie Boelhouwerstraat, neem dan contact op met de leidinggevende van deze locatie.