Spinel 6-8

Welkom!

Welkom op onze locatie Spinel 6-8.

In OBS De Driekleur, locatie Dalton,  bieden wij opvang voor kinderen van 2 – 13 jaar.

Fotoimpressie Spinel

Spinel6-8 1.jpg
Spinel PSZ (10).JPG
Spinel BSO (3).JPG
peuters Spinel met goedk hoekse bos 1.jpg
peuters spinel met goedkeuring.jpg

De groepen

Locatie Spinel biedt opvang aan een groep peuteropvang / peuterspeelzaal en twee groepen buitenschoolse opvang, waaronder voorschoolse- en naschoolse opvang.

2-4 jaar peuteropvang / peuterspeelzaal
De peuteropvang / peuterspeelzaal is er voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

4-8 jaar BSO Basis
De buitenschoolse opvang vangt basisschoolkinderen tot en met groep 4 op (BSO Basis).

7-12 jaar Buitengroep De Strandjutters
Voor kinderen die graag buiten zijn, de natuur in willen trekken, vertrekt vanaf locatie Spinel een buitengroep voor kinderen vanaf groep 4 (minimum leeftijd 7 jaar en in bezit van zwemdiploma).

8-12 jaar  BSO Upst@irs
Voor kinderen van groep 5 t/m 8 is er onze BSO Upst@irs, Kon. Julianaweg 154a. Op deze locatie bieden we extra activiteiten, geschikt voor kinderen van deze leeftijd.

Een ochtendje spelen bij de peuteropvang

Op maandag-, woensdag-, en donderdagochtend spelen er maximaal 16 kinderen in de peutergroep. Spelenderwijs schenken we aandacht aan alle ontwikkelingsgebieden. Elke maand is er een aansprekend thema uit ons programma ‘Ben ik in beeld’. Hieraan worden alle activiteiten gekoppeld. Om een kind goed te begeleiden van peuter naar kleuter werken we samen met de basisschool.

Voor alle groepen geldt dat we ervoor zorgen dat de kinderen de ruimte hebben om goed te bewegen, te ontdekken en hun mogelijkheden te verkennen. Ook leren de kinderen om te gaan met andere kinderen: ze bouwen onderlinge contacten op.

Onze peuteropvang / peuterspeelzaal heeft de beschikking over een gezellig ingerichte ruimte met aansprekende hoeken en een speelhuis,  ruimte om te knutselen en spelletjes te doen. Regelmatig maken we gebruik van het speellokaal van de school zodat de kinderen ook binnen goed kunnen bewegen.

Op het schoolplein hebben de kinderen voldoende ruimte om te rennen, rijden, spelen met zand en ander materiaal.

Fotoimpressie Spinel, Buitengroep De Strandjutters

Strand2.jpg
Strandjassen.jpg
P4162265.JPG
P2241966.JPG
P1193165.JPG
P1213166.JPG

Een dagje spelen bij de buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang (vso)

Een pedagogisch medewerker ontvangt de kinderen. De kinderen mogen vrij spelen en als er animo voor is, worden er spelletjes gedaan. De jongste kinderen worden naar de klas gebracht.

Buitenschoolse opvang (bso)

In de groepsruimte is een bouwhoek en een huishoek in de vorm van een huis met verdieping, een bank om je even te kunnen terugtrekken met een boekje. In de kleuterhal is een voetbaltafel, een bouwhoek. BSO-kinderen mogen kiezen in welke ruimte ze een activiteit doen. Ook gaan de bso-groepen regelmatig naar het Oranjepark of naar de klimspin. Maar heerlijk voetballen op het plein of bouwwerken in de zandbak maken zijn eveneens populaire activiteiten.

Buitengroep De Strandjutters

Ook is locatie Spinel de standplaats van buitengroep De Strandjutters. Kinderen van 7 - 12 jaar - in bezit van een zwemdiploma - kunnen zich hiervoor aanmelden. Onze natuurmedewerkers gaan op maandag, dinsdag en donderdag en in de schoolvakanties met een groep kinderen de natuur in. Dit kan zijn naar het Oranjepark, het Julianapark, maar ook naar het strand, het Staelduinse Bos of het Prinsenbos worden uitstapjes gemaakt. Op het strand beschikken we in de zomer over een strandhuisje waarin veel materiaal is om je heerlijk op het strand te vermaken.

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang Spinel 6-8:
https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/Kdv/GegevensOKO.jsf?selectedResultId=10904

Buitenschoolse Opvang Spinel 6-8: https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/Bso/GegevensOKO.jsf?selectedResultId=10889

Spinel 6-8

Spinel 6-8
2694 TM 's-Gravenzande
T. 0174-421150
E. info@okidoki-kdv.nl
Leidingggevende: Ditty Schipper
E. dschipper@okidoki-kdv.nl
LRK nummer peuteropvang 114785387
LRK nummer BSO 922258855

Routebeschrijving

Openingstijden

De peuteropvang is op maandag- en donderdagochtend geopend van 8.00 - 12.00 uur. Op woensdag van 8.00 - 12.15 uur.
De peuterspeelzaal (gesubsidieerd)  is op maandag- en donderdagochtend geopend van 8.30 - 11.30 uur. Op woensdag van 8.30-12.15 uur.

De buitenschoolse opvang is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 14.30 - 18.00 uur en in de vakanties van 7.30 - 18.00 uur.
Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag worden kinderen van alle scholen
opgevangen bij BSO Kon.Julianaweg 59a. De kinderen worden uit school opgehaald.

De voorschoolse opvang is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur.

Ditty Schipper Meer over Ditty Schipper

Downloads locatie Spinel 6-8

Terug

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie Spinel 6-8, neem dan contact op met de leidinggevende van deze locatie.