Van der kest wittenstraat

Welkom!

Welkom op onze locatie Van der Kest Wittensstraat.

Op deze locatie vangen wij kinderen op in de leeftijd van 0 tot 8 jaar.
Er is kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. 

Deze kinderopvang maakt deel uit van een brede school, wij verzorgen kinder-, peuter- en buitenschoolse opvang (voor groep 1 t/m 3).

Fotoimpressie Van der Kest Wittensstraat

_MG_5560.JPG
_MG_5564.JPG
KW straat Dinies (5).jpg
KW straat Dinies (9).jpg
KW groep3.jpg
_MG_5557.JPG
_MG_5552.JPG
_MG_5554.JPG
_MG_5553.JPG

De groepen

0-4 jaar kinderopvang
Hier vangen we kinderen op vanaf 3 maanden tot 4 jaar in 1 babygroep en 2 peutergroepen.      

2-4 jaar (gesubsidieeerde) peuteropvang
De (gesubsidieerde) peuteropvang is er voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Er is 1 peutergroep.

groep 1 t/m 3 buitenschoolse opvang
1 groep naschoolse opvang en vakantie opvang

De voorschoolse opvang is op woensdag op deze locatie. Op andere dagen is er voorschoolse opvang op locatie Kon. Julianaweg 59a.

Op woensdag worden alle kinderen van alle locaties opgevangen op locatie Kon. Julianaweg 59a

Een dagje spelen bij de kinderopvang

Onze locatie Van der Kest Wittensstraat is eind 2013 volledig verbouwd tot kinderopvang en maakt deel uit van de Brede School De Driekleur. De beide groepen kinderopvang vindt u in een eigen gedeelte van het gebouw, grenzend aan een buitenspeelplaats. 

Ook op deze kinderopvanglocatie vindt u een fijne omgeving voor uw baby, een plek waar uw peuter lekker kan spelen met andere kinderen. In onze sfeervolle groepen zijn uitdagende speelhoeken en is er voldoende ruimte om heerlijk te bewegen, een spelletje te spelen of te knutselen.

Onze buitenspeelplaats

Op onze omheinde buitenspeelplaats staan leuke speelattributen en kunnen kinderen heerlijk spelen in de zandbak, tussen het groen of rijden op het plein. Er is een aparte babyruimte gecreëerd, zodat ook onze baby's lekker naar buiten kunnen.

Een ochtendje spelen bij de peuteropvang

De groep bevindt zich in de kleuterafdeling van school. Elke ochtend spelen er maximaal 14 kinderen in de peutergroep. Spelenderwijs schenken we aandacht aan alle ontwikkelingsgebieden. Elke maand is er een aansprekend thema uit ons programma ‘Ben ik in beeld’. Hieraan worden alle activiteiten gekoppeld. Om een kind goed te begeleiden van peuter naar kleuter werken we samen met de basisschool.

Voor alle groepen geldt dat we ervoor zorgen dat de kinderen de ruimte hebben om goed te bewegen, te ontdekken en hun mogelijkheden te verkennen. Ook leren de kinderen om te gaan met andere kinderen: ze bouwen onderlinge contacten op.

Onze (gesubsidieeerde) peuteropvang heeft de beschikking over een gezellig ingerichte ruimte op de kleuterafdeling van de basisschool, met aansprekende hoeken, ruimte om te knutselen en spelletjes te doen. Regelmatig maken we gebruik van het speellokaal van de school zodat de kinderen ook binnen goed kunnen bewegen.

Op onze omheinde buitenspeelplaats staan leuke speelattributen en kunnen kinderen heerlijk spelen in de zandbak, rennen of rijden op het plein.

Een dagje bij de buitenschoolse opvang

De voorschoolse opvang
(op woensdag op deze locatie)

Een pedagogisch medewerker ontvangt de kinderen. De kinderen mogen vrij spelen en als er animo voor is, worden er spelletjes gedaan. De jongste kinderen worden naar de klas gebracht.

Spelen bij de BSO

In de groepsruimte is een zithoek, een poppenhoek en een bouwhoek. Er zijn verschillende ontwikkelings- en spelmaterialen, zoals Lego, Knex, Kapla en gezelschapsspelletjes. De kinderen mogen zelf kiezen waarmee ze willen spelen. Natuurlijk worden er ook activiteiten aangeboden waarbij kinderen kunnen aansluiten, binnen – in groepsruimte of speellokaal -  of buiten.

Van der Kest Wittensstraat

Van der Kest Wittensstraat 3
2691 XD 's-Gravenzande
T. 0174-820371
E. info@okidoki-kdv.nl
Leidinggevende: Sarine de Winter
E. swinter@okidoki-kdv.nl
LRK nummer dagopvang 754000965
LRK nummer peuteropvang 754000965
LRK nummer BSO 808167686

 

Routebeschrijving

Openingstijden

De locatie is geopend van 7.30 – 18.00 uur.

- Kinderopvang op alle dagen van 7.30 - 18.00 uur
- (Gesubsidieerde) peuteropvang: 8.00 - 12. 00 uur, alle dagen geopend (40 weken per jaar)
- Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 - 18.00 uur en in de schoolvakanties van 7.30 - 18.00 uur. Op de woensdagmiddag en vrijdagmiddag worden de kinderen opgevangen op onze locatie Koningin Julianaweg 59a van 12.00 - 18.00. In schoolvakanties van 7.30 - 18.00 uur.

Voorschoolse opvang voor kinderen van Brede School De Driekleur, locatie Wilhelmina, is op alle dagen op onze naastgelegen BSO locatie Julianaweg 59a. Wanneer er minder dan 4 kinderen gebruik maken van de voorschoolse opvang, dan vangen we de kinderen op in de peutergroep op deze locatie.

Sarine de Winter Meer over Sarine de Winter

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze locatie Van der Kest Wittensstraat, neem dan contact op met de leidinggevende van deze locatie.

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang Van der Kest Wittensstraat: KDV/PO Van der Kest Wittensstraat

Buitenschoolse opvang Van der Kest Wittensstraat: BSO Van der Kest Wittensstraat