Konnect

Konnect

Iedere dag zien we uw kind nieuwe dingen leren en ontdekken. Via het ouderportaal kunnen we deze mooie momenten met u delen. In het portaal heeft u de mogelijkheid om in een beveiligde omgeving, foto's van uw kind(eren) te bekijken en voor u relevante informatie over Okidoki te lezen.

Inloggen

Enkele weken voor aanvang heeft u van Okidoki inloggegevens ontvangen. Met deze gegevens kunt u het account activeren. Nadat u het account heeft geactiveerd kunt u inloggen via okidoki.ouderportaal.nl.

Naast aanmelden via de webbrowser, kunt u ook in het ouderportaal via de Konnect ouderapp. U kunt de ouderapp downloaden via de app- of playstore op uw telefoon of tablet.

Meer informatie nodig? U kunt op deze pagina de handleiding van de Konnect ouderapp downloaden.

 

Wachtwoord vergeten / vragen

Wanneer u het wachtwoord bent vergeten kunt u via 'Wachtwoord vergeten' een nieuwe aanvragen. U ontvangt dan een bericht om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het inloggen? Dan kunt u contact met ons opnemen via luffelen@okidoki-kdv.nl. Vermeld naast uw vraag ook de naam van uw kind en opvanglocatie in de mail, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Downloads Konnect ouderapp

Terug