Meivakantie BSO Okidoki

Vakantie experience: Op reis met MS Okidoki

Ons cruiseschip is maandag en dinsdag  aangemeerd in Rotterdam, zodat we in Nederland kunnen genieten van een feestelijke Koningsdag met sport, gegeven door Linda of Luc en breakdance door Benediction. We sluiten deze feestelijkheden af met een koninklijke maaltijd. Op donderdag vaart het cruiseschip af richting Barcelona. De captainslunch bestaat uit zelfgemaakte tapas. Terwijl de passagiers van Upst@irs en Carrousel genieten in het Casino van roulette, blackjack en andere spellen, vermaken de jongere passagiers zich met het maken van een eigen cruiseschip of doen spelletjes. Sommige locaties varen een eigen koers: Een groep gaat de natuur in bezoekt Playground in Delft, doen een  leuke smaaktest bij Koppert Cress en bezoeken de Brandweer. Of ze doen ‘landje roof’, komen verkleed als piraten en prinsessen. Dag 5 van onze reis brengt ons in Valetta op Malta. We maken een Fun reclamefilm en sluiten de vrijdag af met een spetterende zwemdisco in Maesemunde, waar ruim 66 Okidoki kinderen aan meedoen.
De volgende stop is in Dubrovnik, Kroatië. Hier genieten de kinderen van de voorstelling ‘Edu het eendje’ door de celliste Anne Knappstein van het Orkest van het Oosten. Anne geeft twee voorstellingen voor een ademloos publiek dat kennis maakt met het Zwanenmeer. De kinderen van Upst@irs en  de Carrousel moeten vanaf het cruiseschip het laatste stuk per vlot varen om aan land te komen en dat is gelukt met de zelfgebouwde vlotten!
Op dinsdag is de enige echte H2O-bar aan boord geopend. De kinderen maken hun eigen watercocktail met fruit, groente, kruiden, viooltjes en lemoncress van Koppert Cress. Zo is water drinken niet alleen gezond, maar ook erg lekker.
Via Venetië, Italië  varen we naar Athene in Griekenland. We spotten schepen, maken een wandeling over de Pier en het strand.
En dan is de laatste dag alweer aangebroken. Het schip meert af in Rotterdam waar we het Maritiem Museum bezoeken. En daarna volgt nog een laatste feestmiddag aan boord met een grote talentenjacht en disco!  De scheepstoeter laat de laatste tonen klinken, uitgezwaaid door alle BSO-groepen van Okidoki.  Van Breakdance tot Zwanenmeer : Zo’n vakantie gun je toch ieder kind?  

 

Fotoimpressie meivakantie

cruiseboekje.jpg
bootjes in water.jpg
boten kijken waterweg.jpg
brandweerspuit.JPG
cocktail 2.jpg
groepsfoto.jpg
gym op de grond.jpg
gymmen staand.jpg
handen met sop oid.jpg
kapla.jpg
lego 2.jpg
lunch upstairs kantine.JPG

Fotoimpressie meivakantie

roulette upstairs.JPG
brandweer masker.JPG
scheepvaart museum 2 deze.jpg
stint 2x.jpg
viool mevrouw met publiek.jpg
vlot bouwen 1.jpg
vlot bouwen 2.jpg
cocktail 5.JPG
20160502_125515.jpg
IMG-20160506-WA0003.jpg
IMG-20160506-WA0002.jpg
scheepvaart museum 4.jpg