Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen bieden we tal van activiteiten aan de peuters van Okidoki. We starten traditiegetrouw met een voorleesontbijt op alle locaties. Kinderen van groep 7 of 8 van de basisscholen komen voorlezen en eten gezellig een hapje mee.
Zo ook bij Kinderopvang Okidoki, locatie Albert Klingstraat. ’s Morgens mochten alle kinderen van peuterspeelzaal Het Zandkasteel en kinderopvang De Zeesterren in hun pyjama naar Okidoki komen. Daar stond een heerlijk ontbijtje voor de kinderen klaar! Na het eten even lekker bewegen tijdens de ochtendgymnastiek.. Wat was dat genieten zeg! Toen werd er gezellig in onze leeshoek voorgelezen uit het prentenboek ‘De kleine walvis’. Vol aandacht waren de kinderen voor dit mooie boek. Het was een geweldige ochtend!
Daarnaast worden alle peuters van Okidoki getrakteerd op de voorstelling ‘Walvisjong’ door Simone de Jong van ‘Theaterbureau vanaf 2’ en komen medewerkers van Bibliotheek Westland voorlezen op locatie. De Nationale Voorleesdagen, een traditie waar Okidoki heel graag aan meedoet!

 

Fotoimpressie Nationale Voorleesdagen

Foto's van de voorstelling 'Walvisjong'

walvisjong 13.JPG
walvisjong 14.JPG
walvisjong 3.JPG
Walvisjong 17.JPG
Walvisjong.JPG
walvisjong 19.JPG
walvisjong 18.JPG
Walvisjong 16.JPG
Walvisjong 15.JPG
walvisjong 20.JPG
walvisjong 10.JPG