Toestemming gegevensverstrekking

Toestemming gegevensverstrekking GGD

Hierbij informeren wij u over de toestemming gegevensverstrekking met betrekking tot het bron- en contactonderzoek vanuit de GGD.

Mocht het zo zijn dat uw kind positief getest wordt op Covid-19, dan vragen wij u dit zo spoedig mogelijk middels een bericht via Konnect naar de groep aan ons door te geven. Zoals u weet, worden kinderen per 8 februari ook gezien als nauw contact en moeten mogelijk in quarantaine bij een besmetting op de groep. In het geval van een besmetting op de groep zal de GGD uitgebreid bron- en contact onderzoek doen. Zij vragen Okidoki in zo’n geval om de gegevens aan te leveren van de kinderen en medewerkers die tot nauw contact behoren van de besmette persoon. Deze gegevens geven wij niet zonder uw toestemming.

Om ervoor te zorgen dat in het geval van een besmetting op de groep deze procedure zo soepel mogelijk verloopt, vragen wij u op voorhand na te denken over dit onderwerp.

Downloads oudercommunicatie

In de brief leest u meer over het geven van toestemming via de ouderapp Konnect. De brief en andere informatie met betrekking tot Covid-19 kunt u hier downloaden.