Zomerfeest 0-4 jaar

Op drie locaties genoten de kinderen van alle locaties en hun ouders op vrijdagavond 17 juni van leuke activiteiten tijdens ons jaarlijkse zomerfeest. Elke locatie had zijn eigen thema.

Bij locatie Bernhardstraat was dit ‘onderwaterwereld’. Een bellenblaasmachine zorgde voor een explosie aan bellen, waardoor je je al onder water waande. Een lieve zeemeermin oogstte veel bekijks.

Op de Dresdenweg was ‘Oef wat warm!’ het thema. In het kader hiervan konden kinderen met water en zand spelen, Het springkussen was ook erg in trek!

En de Wagenmakerstraat had het plein omgetoverd in een circus! Natuurlijk kon je je laten schminken en je kon clowntjes omgooien.

Op alle locaties genoten de kinderen van de heerlijke hapjes en drankjes. Zo was er een ‘cocktailbar’ waar de kinderen met allerlei fruit en kruiden in water lekkere drankjes konden mixen. Ook de zelfgemaakte fruitspiesjes smaakten goed. Daarnaast waren er nog tosti’s, tomaatjes, komkommers. Kortom, voor elk wat wils en kunnen we terugkijken op geslaagde zomerfeesten bij Okidoki!

 

 

Fotoimpressie zomerfeest 0-4 jaar

Wagenm 2.JPG
Wagenm 3.JPG
Wagenm 4.JPG
zomerfeest Bernh str 2.JPG
zomerfeest Bernh str 6.JPG
zomerfeest Bernh str 7.JPG
zomerfeest Bernh.str 1.JPG